Chyba
  • Error loading Menus:

 

turbo 1Neodmysliteľnou súčiastkou pri zvyšovaní výkonu v motore je turbokompresor. Je to asi jediná možnosť ako pri relatívne malých prostriedkoch možno získať omnoho vyšší výkon motora. Vývoj tubodúchadiel prešiel od ich prvého použitia veľkými zmenami, či sa už jedná o systém konštrukcie, alebo v poslednej dobe sofistikovaný systém regulácie plniaceho tlaku, ale základ zostáva rovnaký – vysokorýchlostný dynamicky stroj. Pracovné otáčky sa miniaturizáciou rozmerov a zvyšujúcou sa efektivitou zariadenia šplhajú niekde k hranici 250 000 otáčok za minútu.

turbo 3Firma BH motorsport dokáže po rozhovore so zákazníkom, ktorý špecifikuje konkrétne požiadavky na motor a tubokompresor, nájsť cestu alebo riešenie, aké tubo v danej aplikácií použiť, prípadne sa poskladá turbína viac – menej na mieru z originálnych komponentov .Samotný návrh turba je veľmi zložitý proces, a musí sa konzultovať s viacerými odborníkmi, aby sa dosiahol čo najlepší finálny výsledok.


Pritom najlepšie neznamená čo najväčšie – to je veľmi mylná úvaha, ale veľmi často sa s ňou mnohý ľudia riadia. Turbodúchadlá vyrábané na mieru dosahujú veľmi dobré výsledky – používaním originálnych zástavbových prvkov na motore sa veľmi významne skracuje samotný čas prestavby. Popri štandardných opravách tubodúchadiel treba vyhovieť aj zákazníkom s inými, náročnejšími požiadavkami na poskladanie turba pre motor určený aj do extrémnejšieho zaťaženia.

BH motorsport tiež ponúka zákazníkom aj servis turbodúchadiel čo je nesmierne náročná činnosť pretože si vyžaduje precíznosť, extrémnu čistotu a samozrejme aj vysokokvalitnú technológiu na vyvažovanie rotorov turbodúchadiel.

turbo 5Firma BH motorsport disponuje s najmodernejším systémom vyvažovania VSR technológiu, ktorá umožňuje vyvažovať na prevádzkových otáčkach turba, čo je veľmi dôležité, eliminuje sa tým aj vybrácia na určitých otáčkach, čo by skôr či neskôr viedlo k deštrukcii tubínky.

BH motorsport si veľmi zakladá na používanie originálnych náhradných dielov kde je najvyššia záruka kvality, aká sa dá dosiahnuť pri údržbe, oprave, ale aj na zákazku zhotovených hybridných tubodúchadiel. Každá chyba, ktorá sa vyskytne pri montáži sa prejaví po určitom čase. Znížiť strednú dobu opráv sa podarí len používaním originálnych dielov a kvalitnej vyvažovacej techniky.

e-shop nájdete na www.mmtshop.sk

 

Kontakt

logo bhm

BH Motorsport
Družstevná 6
038 53 Turany

Branislav Hanko
+421 908 967 555
info@bhmotorsport.sk


Obchodný zástupca
Miriam Raffajova
+421 918 117 231